Agenda


 Dru yoga lessen volwassenen.

Locatie: Praktijkcentrum "Het Gemeentehuis"  Noordweg 495  4333KE Middelburg Tijdstip: Maandagochtend 9.00 - 10.30 uur

Lessen 2016/2017:

Lesblok I - 5/12/19 25 sept - 17/31 okt - 7/14/21/28 nov

Lesblok II - 5/12/19 dec - 9/16/23/30 jan - 6/13/20 feb

Lesblok III - 6/13/20/27 mrt - 3/10 apr - 8/15/29 mei - 5 juni 

Deze groep zit vol. Omdat ik regelmatig benaderd word met de vraag of er nog plaats is overweeg ik om een 2e groep te starten op deze ochtend. Tijd: 10.45 - 12.15 uur. Het is mijn bedoeling om in deze groep vooral mensen te hebben die met DRU yoga starten en het vanaf de basis op willen bouwen. Ik houd hierbij rekening met lichamelijke klachten en beperkingen. Belangstellenden kunnen zich hiervoor bij mij aanmelden. 

 

Tekenworkshops

Op aanvraag geef ik tekenworkshops voor kinderen en volwassenen. Hieronder een impressie van een aantal workshops die ik eerder gegeven heb.

Voor meer foto's van alle workshops zie Facebookpagina van Anna's Atelier.

                                    workshop:  Kolam tekenen  

Kolam tekenen is een kunstvorm uit India. Een kolam is een tekening met een stippenpatroon als basis. Eerst worden er punten op papier gezet. Dan zijn er verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de punten. Je kunt ze met elkaar verbinden door middel van rechte of ronde lijnen. Je kunt ook om de punten heen tekenen in symmetrische patronen. Als punten gebruiken we kleine glimmende "steentjes". We tekenen er om heen met kleurpotlood op stevig zwart papier.

 kolam tekenen: creatief en rustgevend  

workshop a la Paul Klee: “Uit één lijn” 

“Een lijn is een punt die uit wandelen gaat”,  zei Paul Klee.                                                                     Paul Klee was een kunstenaar die meer dan 100 jaar geleden leefde. Hij  maakte o.a. tekeningen uit één lijn. Met dat idee gaan we deze middag aan de slag. Met een zwarte marker trek je je eigen lijn.                Met ecoline kleur je je ontwerp in.

     

workshop:  Ouder en kind tekenen 

 

    
Zin om een keer samen met je kind te tekenen? Dat kan tijdens een workshop ouder en kind tekenen. Samen met je kind maak je 1 werkstuk. Het resultaat is altijd verrassend en mooi. We werken deze middag met fineliner, kleurpotlood en ecoline. Voor kinderen vanaf 6 jaar samen met een (groot)ouder. 

 


Namaste Webdesign